Dogadjaj dana

Info + > Beograd, potpisivanje Memoranduma o saradnji Poste Srbije i Turske Poste, pokrivanje i text

Меморандум о сарадњи ЈП „Пошта Србије” и „Поште Турске”, потписали су данас у Београду вршилац дужности директора Поште Србије Зоран Ђорђевић, и генерални директор „Поште Турске” Хакан Гултен. Меморандум успоставља дугорочну сарадњу на оптимизацији поштанских услуга, размени знања и искустава o међународним платформама за е-трговину, као и у сегменту електронског преноса новца.

„Са задовољством смо приступили овом партнерству препознајући изузетан значај и користи које ће обе стране имати већ у кратком року. Меморандум представља кровни документ дугорочне сарадње и отвара путеве за нове е-комерц канале, бржу и сигурнију размену пошиљака и снажан наступ на међународном е-комерц тржишту. Турска је важан партнер наше земље, са којим је постигнут највиши степен сарадње. На растућем тржишту интернет трговине понудићемо квалитетне и иновативне услуге, како би заједно освојили тржиште региона и шире. Уз напредак у дигитализацији, редовне и поуздане канале транспорта пошиљака линијама националних авио превозника, имамо све предуслове за успех, нове послове и нове приходе”, изјавио је директор Зоран Ђорђевић.

Пошта Србије је почев од маја закључила више споразума о сарадњи, са Поштама Српске и Поштом Северне Македоније, и успоставила техничку сарадњу са Поштом Словеније на реализацији пројеката на пољу дигитализације и Е-управе.

User login

Username:
Password:
register...

Najava događaja

19. Avgust 2022

  • Loznica - ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić učestvuje u ceremoniji obeležavanja 108. godišnjice te bitke iz Prvog svetskog rata u spomen-kompleksu "Cerska bitka" u Tekerišu.
  • Merošina - sastanak ministra za brigu o selu Milana Krkobabića sa opštinskim rukovodstvom, a zatim poseta selu Belajnac.
  • Beograd - konferencija za novinare na kojoj će gradonačelnik Aleksandar Šapić govoriti o festivalima "od značaja" za Beograd, a obratiće se još i Milenko Škarić direktor i osnivač Skymusic, Angellina, Izvođač Music Week i Maja Cvetković PR i izvođač Belgrade Bir Festa.

Pretraga

Pretraga arhive

 |  Naslovna |  O nama |  Kontakt |  Mapa sajta |